Vechtzorg Huisartsenpraktijken – de huisartsenpraktijken voor Breukelen en directe omgeving – Breukelen
De Angstel 31b 3621 WC Breukelen

Welkom bij Vechtzorg Huisartsenpraktijken

de huisartsenpraktijken voor Breukelen en directe omgeving

Corona virus

In verband met het corona-virus hebben wij de praktijk moeten aanpassen.

* Bent u verkouden of grieperig: blijf thuis en ziek goed uit. Bel pas met de praktijk als u zieker of benauwder wordt of een chronische ziekte zoals diabetes, COPD, hartproblemen of een verminderde weerstand hebt.
* Wij verzoeken u dringend niet naar de praktijk te komen als u klachten heeft maar eerst telefonisch te overleggen met de assistente.
* Alleen met een afspraak heeft u toegang tot de praktijk.
* Wilt u een afspraak maken, belt u dan met de praktijk. Ook voor andere vragen kunt u bellen met de assistente van uw praktijk.
* Wij proberen meer vragen per telefoon of e-mail-consult af te handelen.
* Brieven kunt u in onze brievenbus bij de hoofdingang deponeren.

Voor actuele informatie: zie www.rivm.nl  of www.tPrivacyverklaring

Bij vragen: bel het publieks-informatienummer van de overheid: 0800-1351

In Vechtzorg werken drie huisartsenpraktijken samen:

huisartsenpraktijk de Angstel

huisartsenpraktijk Klein Ikkink

huisartsenpraktijk Kamermans

De praktijken van Vechtzorg zijn gevestigd op de begane grond van woonzorgcentrum ‘de Driestroom’ aan de Angstel 31 in Breukelen.

De drie praktijken hebben ieder een eigen telefoonnummer. Als er een praktijk gesloten is neemt één van de andere praktijken waar.
Kijk onder ‘Uw Praktijk’ voor meer informatie over de verschillende praktijken.

Vechtzorg werkt samen met andere zorgverleners in de regio. Een aantal gevestigd in het gebouw ‘de Driestroom’, maar uiteraard ook gevestigd in Breukelen en omgeving. Een aantal houden ook spreekuur in de praktijk. Meer informatie vindt u onder ‘Zorgverleners‘.De praktijken hebben ruime diagnostische voorzieningen en specifieke zorgprogramma’s voor bijvoorbeeld suikerziekte. Maar ook reisadvisering is onderdeel van ons aanbod.
Voor meer en uitgebreidere informatie over het zorgaanbod kijkt u verder onder ‘Dienstverlening‘.
Uitslagen van Saltro kunt u vinden op het Saltro Uitslagenportaal. Hiervoor dient u in te loggen met uw DigiD.

Om goede zorg te kunnen leveren is het nodig dat wij gegevens van u vast leggen. Wij behandelen uw gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid en houden ons daarbij uiteraard aan de geldende wetten en richtlijnen. Meer over daarover kunt lezen in onze privacyverklaring. Mocht hier vedere vragen over hebben dan bent u uiteraard welkom bij uw praktijk om die te stellen.

Onder medische informatie vindt u een link naar Thuisarts.nlThuisarts.nl is de website van het Nederlands Huisartsen Genootschap waar u onafhankelijke en betrouwbare medische informatie vindt.