Bereikbaarheid & openingstijden Klein Ikkink – Vechtzorg Huisartsenpraktijken – Breukelen
Header afbeelding
Vechtzorg Huisartsenpraktijken
De Angstel 31a/b/c 3621 WC
Breukelen

Bereikbaarheid & openingstijden Klein Ikkink

De praktijk is bereikbaar op telefoonnummer 0346 – 26 15 76. Op werkdagen is de praktijk geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Goed bereikbaar zijn is van groot belang, zeker in de gezondheidszorg. Als beller wil je meteen weten waar je aan toe bent. Hoeveel wachtenden zijn er voor je? Wat is de verwachte wachttijd? Als zorgverlener moet je soms juist de tijd krijgen ongestoord met een zorgvraag bezig te zijn. Daarom werken we met een terugbelsysteem. Dit betekent dat u door de assistente wordt teruggebeld als u met ons contact opneemt. Belt u voor het maken van een afspraak bij voorkeur in de ochtend.

Onze huisartsenpraktijk is nu beter bereikbaar: via ons Patiëntenportaal of via de Uw Zorg online app. U kunt zelf een vraag stellen d.m.v. een zogenaamd e-consult. Ook kunt u uw uitslagen of dossier zelf inzien. Ons Patiëntenportaal / Uw Zorg online app is beschikbaar voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Voor het aanmelden en voor het maken van een account heeft u DigiD en de Uw Zorg online App op uw telefoon nodig. Of u logt in via de website. Het patiëntenportaal vind u hier.

U kunt ook een vraag stellen over iemand anders, bijvoorbeeld uw kind of een ander gezinslid. Hiervoor is het wel nodig dat deze persoon een eigen account heeft. Lees hier hoe u dat kunt doen. Als ouder kunt u bijvoorbeeld een account voor uw kind beheren in uw eigen app.

Via deze manier kunnen wij u sneller en efficiënter helpen, en willen we de wachttijd aan de telefoon korter maken.

 

De huisartsen en assistentes van praktijk Klein Ikkink zijn afwezig van maandag 15 juli 2024 t/m vrijdag 2 augustus 2024.
Voor medische vragen kunt u terecht bij praktijk Kamermans, telefoon 0346-261266.