Wilsverklaring – Vechtzorg Huisartsenpraktijken – Breukelen
Header afbeelding
Vechtzorg Huisartsenpraktijken
De Angstel 31a/b/c 3621 WC
Breukelen

Wilsverklaring

Praten over het laatste stuk van uw leven is een gevoelig en belangrijk onderwerp. Wij willen graag openlijk met u praten over uw vragen, wensen en verwachtingen. Heeft u nagedacht over reanimatie bij een hartstilstand? Wat betekent lijden voor u en welke behandelingen kunnen pijn en lijden verlichten? Uw wensen kunnen worden vastgelegd in een wilsverklaring. Als euthanasie een overweging is, staan we klaar om te luisteren en te begeleiden. Samen willen we zorgen voor een waardige en comfortabele laatste levensfase.

Neem gerust contact met ons op voor een gesprek over deze belangrijke onderwerpen. Uw zorg en welzijn staan centraal in ons streven om uw leven zo goed mogelijk af te ronden. Veel informatie over dit onderwerp vindt u op thuisarts.nl

Het is goed om u voor te bereiden op het gesprek met de huisarts. Wij raden aan dit samen te doen met uw naasten. Tijdens het gesprek met de huisarts kunnen met uw vragen en antwoorden belangrijke afspraken opgeschreven worden in uw dossier. Andere hulpverleners zijn dan ook op de hoogte van uw wensen.