Uw Zorg online app – Vechtzorg Huisartsenpraktijken – Breukelen
Header afbeelding
Vechtzorg Huisartsenpraktijken
De Angstel 31a/b/c 3621 WC
Breukelen

Uw Zorg online app

 

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. U krijgt hiermee veilig toegang tot bijv. uw medicatieoverzicht, u kunt eerder voorgeschreven medicijnen bestellen en een eConsult starten!

Wat kan ik met de Uw Zorg online app?

U heeft toegang tot de volgende functies:

  • Vragen stellen door middel van eConsult
  • eConsult overzicht inzien
  • Actuele medicatiegegevens
  • Gegevens over de praktijk

Download nu de gratis app!

U kunt de app downloaden in de App Store of in Google Play.

Download in de iOS App Store
Download in Android Google Play

Een Windows Phone-versie is niet beschikbaar.

Wat kan ik met de Uw Zorg online app?

Met de Uw Zorg online app heeft u inzage in uw actuele medicatiegegevens zoals bekend bij uw huisarts.

Stel uw medische vragen direct aan uw arts via een eConsult en ontvang bericht zodra uw consult beantwoord is. Let op! eConsult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.

U vindt de adresgegevens, contactgegevens en openingstijden van uw arts in de app. U vindt er ook een link naar de website van uw arts.

Kan ik ook een account aanmaken voor mijn kind of ander gezinslid?

Misschien wilt u een vraag stellen voor uw kind of een ander gezinslid zonder account. Dit kan maar er moet dan wel eerst een account worden aangemaakt met een emailadres dat anders is dan uw eigen emailadres. Bij voorkeur gebruikt u het email adres van uw kind maar veel kinderen hebben geen emailadres. Dit kan als volgt worden opgelost:

  1. Druk op de knop Maak een nieuw account aan
  2. Vul nu als emailadres uw eigen emailadres in met als extra toevoeging direct achter uw naam +1. Bijvoorbeeld: uw eigen emailadres is a.de.boer@domein.nl dan wordt het email adres a.de.boer+1@domein.nl. Verzin een nieuw wachtwoord voor dit account en vul alle gevraagde gegevens verder in van uw kind.
  3. U ontvangt nu een email op uw eigen emailadres (wat verzonden is naar het “+1 emailadres”) om het account te activeren.
  4. Als uw account is geactiveerd dan kunt u dit toevoegen aan uw eigen app. Hoe u dit regelt leest u HIER. De gebruikersnaam is dan het “+1 emailadres”.

Veelgestelde vragen en meer informatie

Bij onze veelgestelde vragen vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen en meer informatie over de app