Opleiden – Vechtzorg Huisartsenpraktijken – Breukelen
Header afbeelding
Vechtzorg Huisartsenpraktijken
De Angstel 31a/b/c 3621 WC
Breukelen

Opleiden

De maatschappij en de zorg veranderen in hoog tempo. De huisartsenzorg en het vak veranderen mee. De centrale rol van huisartsen is belangrijker dan ooit, om de zorg voor alle inwoners van ons land goed en betaalbaar te houden. Huisartsen gaan vanuit die rol nog meer samenwerken met andere zorgprofessionals. Zij gaan steeds meer gebruik maken van nieuwe hulpmiddelen en zich doelgerichter bezig houden met preventie, leefstijl en duurzaamheid. De huisarts blijft zorg op maat leveren, door persoonlijk contact met de patiënt.

Deze rolvervulling vraagt om voldoende, vakbekwame en toekomstbestendige huisartsen, die de kernwaarden van de beroepsgroep blijven waarmaken: persoonsgericht, medisch generalistisch, continu en gezamenlijk. En om voldoende, vakbekwame assistenten en praktijkondersteuners. Daar wil Vechtzorg Huisartsenpraktijken een verantwoordelijkheid in nemen.

Vechtzorg Huisartsenpraktijken leidt huisartsen, artsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners op. Zelf blijven leren, kennis en ervaring overdragen en nieuwe collega’s leren kennen is wat ons motiveert. Stagiaires werken altijd onder verantwoordelijkheid van de huisarts. Huisartsen in-opleiding zijn afgestudeerde artsen. Zij werken tijdens hun opleiding tot huisarts zelfstandig, onder supervisie van hun opleider.